اساس کار پمپ وکیوم
نوشته شده توسط : کوروش فنایی

پمپ وکیوم پارس یکی از برند های شناخته شده در زمینه تولید وکیوم روغنی و آبی در ایران است.

پمپ وکیوم
به فضایی که خالی از هرگونه سیالی است، خلاء گفته می شود و پمپ وکیوم ابزاری برای ایجاد خلاء است. این تعریف ایده آل برای وکیوم یا خلاء می باشد اما ایجاد خلاء مطلق با فشار صفر مطلق کاری بسیار بسیار سخت یا میتوان گفت ایجاد فضایی بدون مولکول هوا، غیر ممکن است. اما در سال های اخیر سیستم ها و دستگاه های وکیومی وجود دارند که تا حد قابل قبولی وکیوم ایجاد می نماید.

یک تجهیز ایجاد کننده خلاء دارای اجزایی نظیر، پمپ، فشار سنج، اتصالات دایمی، فلنچ و لوله های اتصال می باشد. خلاء بسته به فشار گاز، از یک میلی بار تا 1 میلیاردم میلیبار قابل تحویل است. در هر رده از روش ها و تجهیزات خاصی برای ایجاد خلاء استفاده می شود اما به جرات میتوان گفت که بیشترین مصرف پمپ وکیوم در رده تا یک میلی بار است که خلاء کمی به شمار می آید. این وکیوم کم در فرآیند هایی نظیر تقطیر، فرمینگ، پمپاژ سیال، انتقال مواد، فیلتراسیون و موارد مربوط به پروسه های شیمیایی استفاده می شود. کوره های وکیوم در بازه متوسط خلاء و صنایع بسیار حساس و فیلم سازی ها از پمپ وکیوم با خلاء بالا استفاده می شود. همجوشی های هسته ای و حلقه های شتاب دهنده ذرات از پمپ وکیوم با خلاء مافوق زیاد استفاده می کنند.

پنتاکس پمپ

 

اساس کار پمپ وکیوم
عموماً پمپ های وکیوم از دو قسمت اصلی روتور و بدنه تشکیل شده است. روتور شامل شفت و پروانه پمپ و بدنه شامل سیلندر و سر سیلندر ها است. شرکت وکیوم پارس به عنوان یکی از بهترین شرکت های تولید کننده پمپ وکیوم در ایران به شمار می رود که با جنس با کیفیت بسیار بالا و ماشین کاری پیشرفته بر طبق استاندارد های ISO و DIN با دقت های در حد صدم میلیمتر تولید و عرضه شده است.این کیفیت باعث افزایش بهره وری و نشت داخلی ناچیز می شود. بخش کنترل کیفی کارخانه وکیوم پارس، هر دستگاه را به لحاظ فشار، میزان خلاء و مصرف قدرت آزمایش کرده و قبل از سر هم بندی نهایی، کاملاً و به صورت صد در صد بررسی و چکاپ می شود. برای آگاهی از آخرین قیمت پمپ با کارشناسان کالا صنعتی در تماس باشید.

محصولات پیشنهادی: قیمت پمپ روغنی هامر
مکانیزم عمل پمپ وکیوم
در پمپ وکیوم، یک پروانه خارج از مرکز در یک محفظه دارای آب دوران می کند. این دوران باعث ایجاد خلاء در وسط ناحیه پمپاژ شده و هوای بیرون را به داخل میکشد. با گردش پره در داخل آب، حجم بسته بین آب و فضای خالی کاهش می یابد و هوای فشرده خارج می شود. مزیت وجود آب در اطراف پمپ را میتوان خنک کاری پمپ وکیوم و تثبیت درجه حرارت واکنش تراکم به صورت ایزوترمال دانست.

مکانیزم عمل پمپ وکیوم
شرایط عملکردی مناسب پمپ وکیوم
دمای رینگ آب و بخار آب و دمای هوای ورودی، تاثیر به سزایی در ظرفیت پمپ وکیوم خواهد داشت. در شرایط استاندارد، بهترین حالت دمای هوای ورودی ماکزیمم 20 درجه سانتیگراد و فشار محیط 760 میلیمتر جیوه و دمای آب ورودی به اندازه حدود 15 درجه سانتیگراد یا کمتر در نظر گرفته شود.

مزایای استفاده از پمپ وکیوم
یکی از بهترین مزایای پمپ های وکیوم، عدم نیاز به روغنکاری است. هوای فشرده این پمپ ها کاملاً بدون روغن بوده و بهترین روش تهیه هوای فشرده برای صنایع غذایی، دارویی و شیمیایی و حتی استخرهای پروش ماهی به شمار می رود. انتقال هوا یا گازهای محتوی بخار آب با ذرات مختلف، به خوبی با پمپ وکیوم آب در گردش ممکن بوده و در کارکرد آنها خللی وارد نخواهد کرد. طول عمر پمپ با توجه به عدم اصطکاک قطعات مکانیکی نظیر روتور و سیلندر، بسیار بالا بوده و راندمان خوبی دارد. مزیت اساسی پمپ وکیوم پارس نسبت به رقبا، استفاده از جدا کننده های مکانیکی است که باعث شده تا کمترین صدا را تولید کرده و استفاده از آب بند مکانیکال سیل استفاده شده که حداکثر مقاومت در برابر نشتی را دارد. سعی بر آن است که با طراحی جدید در پمپ وکیوم پارس، حداکثر فشار و دبی خروجی را داشته و قطعات بسیار مرغوب و با کیفیتی استفاده شده است.





:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 مرداد 1403 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: